menu
Storage collection

Silestone Colour BoX

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Matt Black
White

Veel mogelijkheden

Opbergen was nog nooit zo handig met onze inbouwnissen. De Silestone Colour BoX biedt jouw badkamer voldoende opbergruimte. Deze stijlvolle oplossing helpt jou om de rust te bewaren in de badkamer. 

Silestone

De Silestone Colour BoX bestaat uit een hoogwaardige box die toepasbaar is in twee kleuren: mat zwart en mat wit. De Silestone achterplaat is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De twee lichte varianten hebben de kleur Calacatta Gold. Hier kun je kiezen voor een matte afwerking (Suede) of glanzend (Polished). Ben je fan van donkere kleuren? Dan is Corktown Suede iets voor jou. Deze donkere kleur heeft een matte afwerking.

Silestone items

Je kun meer Silestone items toevoegen om een geheel te maken van jouw badkamer. Bekijk bijvoorbeeld een onze Silestone Wash Basin Free: de wasbak die jouw badmeubel voorziet van een unieke touch.

Accessoires toepassen

Een badkamer wordt pas een geheel zodra je meerdere accessoires toepast. Naast de Silestone Colour BoX kun je bijvoorbeeld ook praktische accessoires toepassen. Heb jij een bad? Kies dan voor de Wooden Bath Shelf.

Optimale sfeer

Ook tijdens jouw zen moment wil je dat de sfeer in de badkamer optimaal is. Met licht kun je deze sfeer bepalen. Kies bijvoorbeeld voor sfeerverlichting zoals de LoooX Light.

Opgeruimd gevoel

We snappen dat een badkamer naast mooi ook praktisch moet zijn. Gebruik daarom bijvoorbeeld de Organizer om losse spullen netjes op te bergen.

Maak jouw LoooX badkamer compleet

Jouw badkamer helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips. 

Meer interieur inspiratie opdoen

Jouw BoX naar wens

De Silebox is verkrijgbaar in twee maatvoeringen. Zo kun je kiezen voor een vierkante variant van 30 bij 30 cm. Wil je meer opbergruimte of een andere stijl toepassen? Dan kun je kiezen voor de variant van 60 bij 30 cm. 

BoX Bekijk BoX

BoX

Ben je op zoek naar een inbouwnis voor de badkamer of het toilet? Kies voor de LoooX BoX! Hoogwaardig rvs in verschillende kleuren. Welke kies jij?

Silestone Wooden BoX Bekijk Silestone Wooden BoX

Silestone Wooden BoX

Ben je op zoek naar een praktische maar stijlvolle opbergoplossing voor de badkamer of het toilet? Bekijk dan onze Silestone Wooden BoX met een prachtige combinatie van eikenhout en Silestone.

Cool Bekijk Cool

Cool

Met een vrijstaand acrylbad in de badkamer ben je gegarandeerd van wellness. Kies jij voor een mat wit of glanzend wit bad? Bekijk hier ons Cool bad.

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: