menu

Jouw toilet mooi met LoooX

Maak jouw toilet compleet met LoooX. Onze lijn bestaat niet alleen uit een handig toiletmeubel met waskom, maar ook uit inbouw producten voor de toiletrol, wc-borstel, prullenbak en meer. Bekijk alle items hieronder.

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Dekton Mini Base Shelf Bekijk Dekton Mini Base Shelf

Dekton Mini Base Shelf

De Dekton Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte. Je kunt de look helemaal afmaken met bijbehoren accessoires. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Ceramic Small Bekijk Ceramic Small

Ceramic Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Small is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Voor welke mini kies jij?

Ceramic Raw Small Bekijk Ceramic Raw Small

Ceramic Raw Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Raw Small is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Voor welke uitdagende kleur kies jij?

Ceramic Terrazzo Small Bekijk Ceramic Terrazzo Small

Ceramic Terrazzo Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete Terrazzo waskom: deze variant is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Jouw is jouw toilet voorzien van Italiaans Design.

Rail Bekijk Rail

Rail

De LoooX Rail biedt jou een strakke, stijlvolle oplossing voor het drogen van jouw handdoek. Prachtig te combineren met eikenhouten meubels zoals onze LoooX (mini) Base Shelf.

Roll Bekijk Roll

Roll

Met de LoooX Roll hangt je wc-rol altijd binnen handbereik. Deze LoooX Roll is perfect te plaatsen onder een meubel. Kies jij voor een matzwarte variant, tijdloos rvs, of stijlvol wit?

CL 1 Bekijk CL 1

CL 1

Met de inbouw reserverolhouders kun je tot wel zes toiletrollen in de muur opbergen. Zo creëer je een opgeruimde look en een strak geheel in de badkamer. Kies jij voor wit, rvs of zwart?

CL 2 Bekijk CL 2

CL 2

Toiletrollen zijn natuurlijk onmisbaar in elke badkamer of toilet, maar waar laat je ze? Welke stijl je badkamer ook heeft, we hebben ze liever niet in het zicht. Gelukkig hebben we hiervoor onze inbouw reserverolhouder, zoals de CL2.

CL 3 Bekijk CL 3

CL 3

Bezig met het (ver)bouwen van je toilet? Met de CL3 inbouw rolhouder in tijdloos rvs is jouw toiletrol netjes in de muur weggewerkt en toch binnen handbereik.

CL 4 Bekijk CL 4

CL 4

Een toiletrolhouder is onmisbaar! De CL4 inbouw rolhouder is, zoals de naam al aangeeft, ingebouwd in de muur. Zo krijg je echt een chique en rustgevend geheel.

CL 5 Bekijk CL 5

CL 5

Typerend aan de CL5 in rvs is de twee-in-een functie. Zo heb je ruimte voor het opbergen van 5 toiletrollen, en 1 rolhouder voor gebruik. De toiletrolhouder is eenvoudig naast het toilet te monteren.

CL 6 Bekijk CL 6

CL 6

Ga je het toilet verbouwen? Kijk dan eens bij onze CL6, het inbouwsysteem voor je toiletborstel verstopt achter de muur. LoooX Styling: boven de toiletborstel is een opbergvak beschikbaar. Deze extra opbergruimte is ideaal om bijvoorbeeld een wc-rol in op te bergen.

CL 7 Bekijk CL 7

CL 7

De CL7 is een slimme toiletaccessoire die zowel praktisch, hygiënisch en stijlvol is. Deze bevat namelijk een opbergsysteem voor de toiletborstel én wc-rolhouder. Zo ben je van alle gemakken voorzien.

CL 8 Bekijk CL 8

CL 8

De inbouw toiletborstelhouder is voorzien van een extra rolhouder, die ook is weggewerkt achter het deurtje. Het mooie aan de CL8 is de betegelbare deur. De tegel verwerk je in de deur, waardoor je één mooi geheel krijgt.

CL 9 Bekijk CL 9

CL 9

Door slimme systemen in te bouwen naast het toiletreservoir voelt de ruimte al snel chique aan. Zo kun je met deze CL9 de toiletborstel netjes wegwerken in de muur. Daarnaast heb je ook geen losse wc-rolhouder meer nodig.

CL 10 Bekijk CL 10

CL 10

Ga je het toilet (ver)bouwen? De betegelbare CL10 bevat een opbergsysteem voor de toiletborstel. Daarnaast heb je bij de CL10 een losse opbergvak voor je toiletrol die los te openen is.

CL 11 Bekijk CL 11

CL 11

Deze geïntegreerde prullenbak (CL11) inclusief opbergvak is in de muur weggewerkt en daarom altijd binnen handbereik. Hierdoor creëer je een opgeruimde look.