menu

Selectie uit de natuur

Dekton en Silestone zijn beide natuurproducten. De grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd in het zonnige Spanje. Kwaliteitszorg is daarbij erg belangrijk, want alleen de mooiste materialen verwerken we tot onze unieke collectie vanuit Deventer. Over elk detail in onze ontwerpen is nagedacht, zodat jij bent verzekerd van een kwalitatief en esthetisch eindproduct. 

Uitgebreide controle op kwaliteit

Dekton is een uniek oppervlak dat is gemaakt uit een mengsel van natuurlijke grondstoffen. Silestone bestaat voor meer dan 90 procent uit natuurlijk kwarts. Naast diamant, is dit een van de hardste mineralen die moeder natuur heeft voortgebracht. Beide materialen zijn buitengewoon hard, vlek- en krasbestendig en uiterst geschikt voor plaatsing in de badkamer. Ook deze materiaalsoorten zijn uitgebreid bij ons in Deventer gecontroleerd op kwaliteit. Hiermee ben jij verzekerd van de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Eindeloos combineren

Eindeloos combineren

Producten van Dekton en Silestone worden veelal gecombineerd met andere producten uit onze collectie. Door materialen uit de natuur met elkaar te combineren krijg je indrukwekkende opstellingen. Denk bijvoorbeeld aan Silestone of Dekton met een ons eiken: een plaatje. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collecties? Klik dan hier. Ben je benieuwd hoe je Dekton en Silestone het beste kunt schoonmaken en onderhouden? Lees dan onze tips en adviezen op de onderhoudspagina. 

LoooX kopen

Onze producten zijn door heel Nederland verkrijgbaar. Je bent van harte welkom bij onze LoooX Tailor-Made Dealers en verkooppunten. Ontdek in onze handige store locator waar je onze badkamercollectie met Dekton en Silestone kunt vinden en bekijken.