menu
Accessories

Mounting Kit

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Alles bij de hand

Wil je jouw badmeubel of toiletmeubel van Dekton of Solid Surface voorzien van accessoires? Dan adviseren we de LoooX Mounting Kit. Hierdoor hoef je zelf geen gaten meer te boren in jouw meubel. De kit zorgt ervoor dat de accessoires goed bevestigd worden aan het meubel. Dit geldt voor de Rail en Roll. Veilig en simpel! 

Ga voor groen

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Spot on

Verlichting bepaalt de sfeer in de badkamer. Mis je toch nog iets? Varieer dan van warm naar koud licht met CCT-verlichting. Ook kun je met RGBW-verlichting kleuren toepassen.

Opruimen maar

We snappen best dat jouw badkamer er niet altijd uitzien alsof hij niet wordt gebruikt: hij moet ook praktisch zijn. Gebruik daarom accessoires om jouw handdoeken op te hangen of op te bergen.

Stel jouw badkamer samen

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in diezelfde stijl gemixt kan worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Klik dan hier.

Mounting Kit gebruiken?

Deze is speciaal ontwikkeld voor toepassing van de Rail en Roll.

Rail Bekijk Rail

Rail

De LoooX Rail biedt jou een strakke, stijlvolle oplossing voor het drogen van jouw handdoek. Prachtig te combineren met eikenhouten meubels zoals onze LoooX (mini) Base Shelf.

Roll Bekijk Roll

Roll

Met de LoooX Roll hangt je wc-rol altijd binnen handbereik. Deze LoooX Roll is perfect te plaatsen onder een meubel. Kies jij voor een matzwarte variant, tijdloos rvs, of stijlvol wit?

Een eikenhouten item voorzien van accessoires?

Lees dan zorgvuldig de handleiding door die wordt meegeleverd met de accessoire. De Mounting Kit is hier niet geschikt voor.

Solid Base Shelf Solo Bekijk Solid Base Shelf Solo

Solid Base Shelf Solo

Creëer een ruimtelijk gevoel in de badkamer met een wastafelblad. Met de Solid Base Shelf Solo kies je voor hoogwaardig Solid Surface met geïntegreerde waskom. Bekijk de mogelijkheden hier.

Dekton Base Shelf Solo Bekijk Dekton Base Shelf Solo

Dekton Base Shelf Solo

Een wastafelblad van Dekton? Bekijk hier onze Dekton Base Shelf Solo. Verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en kleuren. Lees hier alles over de Dekton Base Shelf.

Dekton Mini Base Shelf Bekijk Dekton Mini Base Shelf

Dekton Mini Base Shelf

De Dekton Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte. Je kunt de look helemaal afmaken met bijbehoren accessoires. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

 

Is dit jouw LoooX item? Zet ‘m dan op jouw verlanglijst en vraag een offerte aan.

Ondersteuning & downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: