menu

Kwaliteit bij LoooX - Waskommen

Bij de aanschaf van een LoooX product weet je twee dingen zeker: jouw product is met zorg ontwikkeld en geproduceerd. Ook wordt het gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder keramiek. Kwaliteit staat bij LoooX dan ook hoog in het vaandel. Lees hier meer over onze kwaliteitszorg.

Selectie van de beste keramiek

Bij LoooX hebben we een ruime collectie aan opbouw waskommen, verwaardigd uit hoog kwaliteit keramiek. Door haar sterke karakter en lange levensduur is het keramiek naast esthetisch en kwalitatief ook duurzaam. Ook besteden we uitgebreid aandacht aan design, waarbij wordt gelet op trends en kleuren die passen bij onze mooie collecties.

Uitgebreid getest in Deventer

We hechten waarde aan kwaliteit en zekerheid. Daarom worden al onze materialen uitgebreid getest op kwaliteit. Hiermee ben jij verzekerd van de kwaliteit die je van LoooX gewend bent. Ook komen uit deze testen de beste adviezen op gebied van schoonmaak en onderhoud. Meer hierover lees je in onze onderhoudsadviezen. 

Waskommen voor badkamer en toilet

Waskommen voor badkamer en toilet

De waskommen van LoooX zijn ideaal voor zowel de badkamer als in het toilet. Met onze ruime collectie aan kleuren en afmetingen vind je altijd een keuze die past in jouw interieur. Nieuwsgierig naar onze collectie waskommen?

LoooX kopen?

Wist je dat LoooX door heel de Benelux verkrijgbaar is? Kom snel langs in één van onze winkels, waar onze adviseurs voor je klaarstaan met inspiratie en advies. Ontdek in onze handige Store Locator waar je onze badkamercollectie kunt vinden en bekijken.