menu

Badkamermeubels

Een badkamer is niet compleet zonder een badmeubel. Onze uitgebreide badmeubel collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals eikenhout. Zo vind je een ontwerp dat bij jou past. Leverbaar in diverse kleuren eiken en beschikbaar in verschillende afmetingen. Ontdek het snel. Voor welk badmeubel kies jij?

Solid Drawer Box Bekijk Solid Drawer Box

Solid Drawer Box

Ben je op zoek naar een gesloten badmeubel met Solid Surface wastafelblad? Bekijk dan hier eens onze Solid Drawer BoX. De mix van eiken met Solid Surface maakt het meubel uniek. Lees snel verder.

Solid Facet Bekijk Solid Facet

Solid Facet

Ben je op zoek naar een uniek badmeubel? Bekijk dan hier ons Solid Facet. Met een combinatie van eiken en Solid Surface ben je verzekerd van hoogwaardige materialen in de badkamer. Lees snel verder.

Solid Base Shelf Solo Bekijk Solid Base Shelf Solo

Solid Base Shelf Solo

Creëer een ruimtelijk gevoel in de badkamer met een wastafelblad. Met de Solid Base Shelf Solo kies je voor hoogwaardig Solid Surface met geïntegreerde waskom. Bekijk de mogelijkheden hier.

Dekton Drawer Box Bekijk Dekton Drawer Box

Dekton Drawer Box

Met de Dekton Drawer Box kies je voor uniek badmeubel waarbij massief eiken met natuursteen geïnspireerde materialen met elkaar zijn gecombineerd.

Dekton Base Shelf Solo Bekijk Dekton Base Shelf Solo

Dekton Base Shelf Solo

Een wastafelblad van Dekton? Bekijk hier onze Dekton Base Shelf Solo. Verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en kleuren. Lees hier alles over de Dekton Base Shelf.

Dekton Mini Base Shelf Bekijk Dekton Mini Base Shelf

Dekton Mini Base Shelf

De Dekton Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte. Je kunt de look helemaal afmaken met bijbehoren accessoires. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Wooden U-Floor Bekijk Wooden U-Floor

Wooden U-Floor

Op zoek naar een staand, massief eiken badmeubel? Bekijk dan hier onze U-Floor. Deze biedt nog meer opbergruimte door de vier toegepaste lades. Welke afmeting en kleur kies jij?

Wooden Cabinet Facet Mini Bekijk Wooden Cabinet Facet Mini

Wooden Cabinet Facet Mini

Jouw toiletruimte compleet maken met een eikenhouten meubel om al jouw toiletspullen in op te bergen? Dat kan nu met deze stijlvolle en praktische opbergoplossing. De Cabinet Facet Mini is ideaal qua hoogte om je toiletspullen in op te bergen.

Wooden Facet Stripes Bekijk Wooden Facet Stripes

Wooden Facet Stripes

Wil je graag retro details toepassen in de badkamer? Bekijk dan eens onze Facet Stripes. Dit unieke meubel heeft een bewerkt front met verticale strepen. Benieuwd hoe je dit kunt toepassen in jouw interieur? Lees dan snel verder.

Wooden Facet Waves Bekijk Wooden Facet Waves

Wooden Facet Waves

Geef een unieke draai aan jouw badkamer met een massief eiken badmeubel met een retro look. Met deze golvende structuur voel jij je direct thuis in de badkamer.

Wooden Facet Regal Bekijk Wooden Facet Regal

Wooden Facet Regal

Maak een combinatie van opbergmogelijkheden met ons Facet Regal. Naast toiletspullen kun je hier ook netjes je handdoeken in opbergen. Hoe stel jij 'm samen?

Wooden Facet Bekijk Wooden Facet

Wooden Facet

Met het Facet meubel ben je verzekerd van minimalistisch design in de badkamer. Het moderne Facet wordt vervaardigd uit massief eiken en geeft jouw badkamer een modern gevoel. Bekijk het Facet badmeubel hier.

Wooden Facet Deco Bekijk Wooden Facet Deco

Wooden Facet Deco

Wanneer je kiest voor een losse wasbak, kun je extra opbergruimte toepassen door een Wooden Facet Deco toe te passen. Hiermee kun je jouw spullen netjes opbergen. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Wooden Base Shelf Duo Bekijk Wooden Base Shelf Duo

Wooden Base Shelf Duo

Met dubbele eiken wastafelbladen creëer je voldoende opbergruimte in de badkamer. Laat jij ze speels onder elkaar wegvallen of plaats jij ze recht onder elkaar voor een modern gevoel?

Wooden Base Shelf Solo Bekijk Wooden Base Shelf Solo

Wooden Base Shelf Solo

Wastafelbladen voorzien jouw badkamer van een moderne sfeer. Deze kun je ook perfect in een nis plaatsen en is een mooie oplossing voor een schuine wand. Met hoeveel waskommen combineer jij deze Base Shelf?

Wooden Base Shelf Deco Bekijk Wooden Base Shelf Deco

Wooden Base Shelf Deco

Jouw Solid Base Shelf Solo combineren met een eiken onderblad? Kies dan voor de Wooden Base Shelf Deco. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Wooden Drawer BoX Bekijk Wooden Drawer BoX

Wooden Drawer BoX

Met de Drawer BoX maak je een statement in de badkamer. Dit meubel heeft grote lades met veel opbergruimte, waarin jij al je toiletspullen kwijt kunt.

Wooden Block Bekijk Wooden Block

Wooden Block

De massief eiken Block kast is een mooie aanvulling op jouw wastafelcombinatie. Met de grote en diepe lade ben je verzekerd van genoeg opbergruimte.

Wooden Full Frame Regal Bekijk Wooden Full Frame Regal

Wooden Full Frame Regal

Een uniek maatwerk badmeubel? Dan is de Full Frame Regal misschien iets voor jou. Met zowel lades als regaaldeel weet je zeker dat jouw toiletspullen de juiste plek krijgen in de badkamer.

Wooden Full Frame Bekijk Wooden Full Frame

Wooden Full Frame

Een statement in de badkamer maak je zeker met een massief eiken badmeubel. De Full Frame heeft een eigenzinnig design en diepe lades. Bekijk 'm hier.

Wooden U-Frame Bekijk Wooden U-Frame

Wooden U-Frame

Ben je op zoek naar een ruim badmeubel met diepe lades? Dan is ons U-Frame meubel iets voor jou. Met een doorlopend front creëer je rust in de badkamer. Opgeruimd staat netjes!

Wooden Cabinet Bekijk Wooden Cabinet

Wooden Cabinet

Opbergen in de badkamer is geen probleem meet met de Cabinet. Deze massief eiken hoge kast heeft twee kastdeuren waar je al je handdoeken in kwijt kunt. Lees hier alles over onze Cabinet.

Wooden Cabinet Facet Bekijk Wooden Cabinet Facet

Wooden Cabinet Facet

Ben je op zoek naar een hoge kast met veel opbergruimte? Dan past de Wooden Cabinet Facet perfect bij je. Deze slaat naadloos aan op andere massief eikenhouten badmeubels zoals ons Facet.