menu
Furniture collection

Wooden Mini Base Shelf

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
White
Light Grey
Pure
Dark grey
Black
Brown Grey
Mood image 1

Trots op de kleine ruimte

Met dit massief eiken blad worden de badkamer en de toiletruimte een geheel. De Wooden LoooX Mini Base Shelf is, zoals je naam al zegt, de kleinere versie van de populaire Wooden Base Shelf. Deze is dus uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte. Zo voel je je overal in huis thuis.

Mood image 2

Eiken in kleur

Ben je op zoek naar een toiletmeubel in bijvoorbeeld wit of zwart? Ook dat is mogelijk met LoooX. Door te kiezen voor LoooX Tailor-Made heb je toegang tot vele extra’s: een specifieke maatvoering, een uniek ontwerp, of ons mooie eiken op kleur.

Mood image 3

Perfect met een mini waskom

Met een maatvoering van Ø23 cm zijn onze mini's ideaal voor het toilet. Plaat 'm op onze Mini Base Shelf en creëer zo sfeer in jouw toilet.

Mood image 4

Tidy

We snappen best dat jouw toilet er niet altijd uitzien alsof hij niet wordt gebruikt: hij moet ook praktisch zijn. Gebruik daarom accessoires om jouw handdoek of toiletrol op te hangen. Opgeruimd staat netjes.

Mood image 5

Comfort

Onderhouden van de badkamer of toilet is niet de leukste taak. Kies daarom voor hoogwaardige materialen die goed bestand zijn tegen vocht en warmte. Zo is ons eikenhout bestand deze invloeden. Dit scheelt onderhoud en moeite!

Spacious

Is jouw badkamer of toilet niet al te groot? Hang dan een (grote) spiegel aan één van de wanden. Door deze spiegel lijkt de ruimte optisch groter.

LoooX styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Naar interieur inspiratie

Geen Mini Base Shelf zonder mini waskom

Wil jij de Mini Base Shelf compleet maken? Kies dan voor een kleine waskom: de Ceramic Small. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo vind je altijd een kleur die past bij jouw eikenhouten meubel.

Ceramic Small Bekijk Ceramic Small

Ceramic Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Small is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Voor welke mini kies jij?

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

Mood image 7
Mood image 8

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center in Nederland te bezoeken. 

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: