menu
Sink collection

Ceramic Small

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
White
Matt White
Matt Black

Waskom voor het toilet

Vind jij dat jouw toiletruimte dezelfde styling verdient als de badkamer? Dan is de Ceramic Small een mooie oplossing. Je kunt deze kleine waskom zelfs afstemmen op de grote waskommen die je hebt toegepast in de grotere ruimte. Maak jouw toiletruimte uniek.

Hoe pas jij deze kleine waskom toe?

Deze kleine waskom is leverbaar in glanzend wit, mat wit en mat zwart en heeft de maatvoering van Ø23 cm. Ideaal voor jouw (nieuwe) toilet. 

Mix met eiken

De mini waskommen van LoooX zijn goed te combineren. Mix het keramiek met een eiken wastafelblad van LoooX en krijg zo een verpletterende combinatie.

Maak jouw toilet compleet

Wist je dat we bij LoooX ook handige oplossingen hebben voor je toiletrollen? Zo maak jij het toilet helemaal compleet met LoooX!

Mixen maar

Maak één geheel in je toilet met de juiste accessoires. Stem kleur, aantal, vorm, grootte en materiaal op elkaar af en maak jouw badkamer compleet!

Maak jouw LoooX badkamer compleet

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct naar onze volledige collectie

Keramiek

De Sink Collection bestaat uit verschillende soorten waskommen. Alle varianten worden zorgvuldig gemaakt en vervaardigd uit hoogwaardig keramiek. Zo wordt de waskom een chic detail in de badkamer. Benieuwd met welke items je deze waskom kunt combineren? Bekijk de items hieronder.

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Spiegels Bekijk Spiegels

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Verlichting Bekijk Verlichting

Verlichting

Maak jouw badkamer of toilet compleet met sfeerverlichting van LoooX! Sfeerlichting voegt sfeer toe aan iedere ruimte. LoooX heeft twee typen verlichting waar je niet op uitgekeken raakt. Welke kies jij?

Voor mensen, door mensen 

In het Nederlandse Deventer krijgt jouw LoooX item alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek!

Vind een winkel bij jou in de buurt

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: