menu

Stap binnen bij LoooX

Voel je thuis met LoooX. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor ons. Niet alleen in de badkamer, maar ook bij elkaar. Samen proberen we de mooiste producten te creëren. Van het allereerste idee tot het uiteindelijke resultaat. 

Natuur

In veel gevallen begint een idee bij inspiratie. Bij LoooX komt deze inspiratie vaak uit de natuur. De verschillende vormen, kleuren en materialen vind je terug in onze collectie. Zodra het eerste idee vormt krijgt, wordt dit verder ontwikkeld tot een concreet ontwerp.

Oer hollands product: ook in België en Luxemburg!

In het Nederlandse Deventer krijgt elk product alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot uiteindelijke eindproducten. Wij hebben vrijwel alles in huis. Van meubelmakers tot technici: het complete plaatje. De LoooX vertegenwoordiging in België en Luxemburg wordt vervolgens verzorgd door Aquaware

Trots

Trots

Even trots zijn we op de producten die ons huis verlaten. Deze producten vinden een nieuwe bestemming, in jouw badkamer of toilet. Ben jij tevreden? Dan wij ook.

Wij voelen ons thuis. Bíj LoooX.

LoooX kopen in België of Luxemburg

Wist je dat LoooX door heel de Benelux verkrijgbaar is? Kom snel langs in één van onze winkels, waar onze adviseurs voor je klaarstaan met inspiratie en advies. Ontdek in onze handige Store Locator waar je onze badkamercollectie kunt vinden en bekijken.

Benieuwd naar onze collectie?

Je kunt onze collectie rustig bewonderen in ons Experience Center (Deventer, Nederland). Hier vind je veel verschillende opstellingen en combinaties. Hier doe je dus voldoende inspiratie op voor jouw badkamer of toilet. Klik hier voor meer informatie