menu

Kwaliteit bij LoooX - Massief eikenhout

Bij de aanschaf van een LoooX product weet je twee dingen zeker: jouw product is met zorg ontwikkeld en geproduceerd. Ook wordt het gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder massief eiken. Kwaliteit staat bij LoooX dan ook hoog in het vaandel. Lees hier meer over onze kwaliteitszorg.

Zorgvuldige selectie

Bij LoooX werken we met pure producten, waaronder eiken. Dit duurzame eiken wordt met zorg geselecteerd en vervaardigd bij ons in Deventer. Elk stuk eiken is uniek en heeft zo zijn eigen kenmerken en uitstraling. Met ons duurzaamheids-programma planten we jaarlijks weer voldoende bomen terug, om zo iets terug te doen aan de natuur. Wel zo lief!

Van eik tot meubelstuk

In ons mooie Deventer verwerken we het eiken tot een uniek meubelstuk. Dit kan zijn een eiken meubel voor de badkamer of toilet, of één van onze accessoires zoals de badplank. Het start met een schets, ook wel werktekening, die wordt gestuurd naar onze indrukkende CNC-machine. Hier wordt de basis van jouw product gelegd. Elk product wordt vervolgens met veel liefde verwerkt. 

Verwerking met hoogste kwaliteitszorg

Verwerking met hoogste kwaliteitszorg

Na het zagen en frezen wordt elk product zorgvuldig behandeld door onze vakmensen. De basis van een LoooX item wordt in elkaar gezet, verlijmt en afgewerkt. Na grondige schoonmaak en schuren is het klaar voor onze unieke bescherming waarmee het eiken geschikt is voor plaatsing in de badkamer. Deze speciale lak wordt gelijkmatig aangebracht in onze spuitcabine. Of het nu gaat om een transparante lak of ons eiken op kleur. Uiteraard blijft eiken een natuurproduct en behoeft het materiaal enige onderhoud. Tips en adviezen hierover lees je op onze onderhoudspagina.

Afmonteren is precisiewerk

Na onze beschermde lak volgt het droogproces, om vervolgens jouw product, indien van toepassing, te gaan afmonteren. Zo worden bij onze badmeubels de lades van BLUM, de beste producent in ladetechnieken, gecontroleerd en afgesteld. Tot slot wordt alles zorgvuldig verpakt en gereed gemaakt voor transport.

LoooX beleven?

Wist je dat LoooX door heel de Benelux verkrijgbaar is? Kom snel langs in één van onze winkels, waar onze adviseurs voor je klaarstaan met inspiratie en advies. Ontdek in onze handige Store Locator waar je onze badkamercollectie kunt vinden en bekijken.