menu

Kwaliteit bij LoooX - Baden

Bij de aanschaf van een LoooX product weet je twee dingen zeker: jouw product is met zorg ontwikkeld en geproduceerd. Ook wordt het gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder mineraal marmer met een gelcoat toplaag en acryl bij onze collectie baden. Kwaliteit staat bij LoooX dan ook hoog in het vaandel. Lees hier meer over onze kwaliteitszorg.

Zorgvuldige selectie van materiaalsoort

Onze collectie is voorzien van diverse baden. Zo zijn er vrijstaande baden opgenomen en baden die tegen de muur geplaatst kunnen worden. Ook in maatvoering en kleur kun je eindeloos variëren zodat ze in elke badkamer passen. Kwaliteit is onze grootste zorg, ook in materiaalsoort. Ook bij dit proces is een zorgvuldige selectie een vereiste, waarbij we enkel werken met de beste kwaliteit aan mineraal marmer en acryl. Over elk detail in onze ontwerpen is nagedacht, zodat jij bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en esthetisch eindproduct.

Uitgebreide controle

We hechten waarde aan kwaliteit en zekerheid. Daarom worden al onze materialen uitgebreid getest op kwaliteit. Ook onze baden zijn aan verschillende testen onderworpen. Hiermee ben jij verzekerd van de kwaliteit die je van LoooX gewend bent. Verder zijn de baden eenvoudig in onderhoud. Alle tips en adviezen hierover lees je op onze onderhoudspagina.

Met onze collectie baden kunnen we bijna een volledige LoooX badkamer aanbieden. Of je nu kiest voor een vrijstaand bad, of een bad tegen de muur: de baden zijn perfect te combineren met badmeubels, spiegels en accessoires. Nieuwsgierig naar de hele collectie? Bekijk dan onze collectiepagina.

LoooX kopen

Wist je dat LoooX door heel de Benelux verkrijgbaar is? Kom snel langs in één van onze winkels, waar onze adviseurs voor je klaarstaan met inspiratie en advies. Ontdek in onze handige Store Locator waar je onze badkamercollectie kunt vinden en bekijken.