menu

Is een Balanced badkamer iets voor jou?

Bij de stijl Balanced past een ruimte waar verfijnde ontwerpen met een lijnenspel zonder obstakels de boventoon voeren. De kleuren zijn zacht en vergrijsd en de materialen zijn voelbaar en puur. De pure materialen en de warme grijzen en bruinen brengen je helemaal in balans!

Welke kleuren en vormen passen bij Balanced?

Een goede balans is erg belangrijk, ook in de badkamer! Kies daarom voor kleuren waar niet veel contrastverschil in zit, zoals bruin en grijs. Ook het toepassen van natuurlijke materialen -zoals eikenhout- zorgt voor het gevoel van sereniteit. Maak jouw badkamer helemaal af met bijpassende eikenhouten accessoires en jouw wellness moment kan beginnen.

Binnenkijken: een Balanced LoooX badkamer

Binnenkijken: een Balanced LoooX badkamer

Laat je inspireren door de Balanced badkamer van Marije. In deze neutrale ruimte ervaar je echt een wellnessgevoel. Is het geen plaatje? Door de natuurlijke kleuren en sereniteit voelt de ruimte gelijk rustgevend aan.

LoooX like Balanced

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in dezelfde stijl gemixt kunnen worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Klik dan hier.

New World: duurzaam en toekomstgericht

Statement: energiek en lef!