menu

We staan je graag te woord

Leuk dat je met ons in contact wilt komen. Wij helpen je graag. Wist je dat je eenvoudig tijdens kantooruren je vraag kunt stellen via ons chatsysteem rechts onderaan de pagina? 

Ook is het mogelijk om per e-mail of via onderstaand contactformulier je vraag te stellen. 

Ontdek LoooX bij jou in de buurt

Wist je dat LoooX door heel de Benelux verkrijgbaar is? Kom snel langs in één van onze winkels, waar onze adviseurs voor je klaarstaan met inspiratie en advies. Ontdek in onze handige Store Locator waar je onze badkamercollectie kunt vinden en bekijken.

Kom langs in ons Experience Center

Kom langs in ons ruim opgezette Experience Center in Deventer (Nederland). Hier kun je onze collectie uitgebreid bewonderen. Onder het genot van een kop koffie, thee of wat fris word je uitgebreid geïnformeerd over onze mooie collectie door één van onze adviseurs.

LoooX Zakelijk

LoooX is er ook voor de ondernemer. Wij werken nauw samen met LoooX Dealers en geloven in de kracht van samenwerken. Ook projectmatig zijn er genoeg mogelijkheden. Onze accountmanagers informeren je graag over alle mogelijkheden.

Bezoek het Experience Center

Bezoek het Experience Center

Ons Experience Center (Deventer, Nederland) is enkel op afspraak te bezoeken. Plan eenvoudig je bezoek in via onderstaande afspraakplanner. 

LoooX zakelijk - België

LoooX is er ook voor de zakelijke ondernemer! Dus heb jij een nieuwe toonzaal, ben jij een projectmanager, architect of elders en ben je benieuwd hoe we jouw dromen kunnen verwezenlijken? Voel je vrij om contact op te nemen, wij helpen je graag! Vul hieronder ons contactformulier in om direct met ons in contact te komen. Vragen over LoooX in België en Luxemburg worden behandeld via Aquaware

Contact

Velden met een * zijn verplicht