menu

Ga jij voor New World?

Meer dan ooit zijn we bewust van duurzaamheid en toekomstgericht. Dat is de woonstijl New World! In deze stijl zijn de natuur en jouw badkamer helemaal met elkaar verbonden. De focus ligt op natuur en een betere wereld voor de volgende generatie in het vizier. Dit geeft je rust, maar tegelijkertijd ook zoveel energie!

Welke kleuren en vormen passen bij New World?

Een ruimte met ontwerpen in herkenbare vormen en gebruik van hout past bij de stijl New World. Het kleurenpalet is geïnspireerd op tinten uit de zee en het bladgroen van planten. De materialen hebben structuur en een matte afwerking. In deze badkamer laad je jezelf weer op, op elk moment van de dag. De natuur komt jou met New World tegemoet.

Binnenkijken: een New World LoooX badkamer

Binnenkijken: een New World LoooX badkamer

We namen een kijkje in de badkamer van Sabine, influencer met een prachtige woning in het zuiden van het land. In haar badkamer vind je veel groen- en natuurtinten terug. Je ziet hier een U-Frame meubel in de kleur Old Grey met onze zwarte Raw waskommen. Natuurlijk met bijpassende badplank in dezelfde kleur: eikenhout met zwarte inleg.

Ook wordt hier natuursteen toegepast in de doucheruimte, wat je nog een stukje dichter bij de natuur brengt. Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Dan is stijl New World iets voor jou! 

LoooX mix

Je kunt best wat elementen met elkaar mixen. Zorg wel dat je in de basis bij één woonstijl blijft om de rust te bewaren. In elke woonstijl zijn er altijd genoeg items die in dezelfde stijl gemixt kunnen worden. We love it! Wil je eens spieken bij onze andere woonstijlen? Klik dan hier.

Balanced: Scandinavische invloeden

Statement: energiek en lef!