menu

Onze baden

Baden zien we steeds vaker terug in de badkamer, ondanks het formaat van de ruimte. Ook (vrijstaande) baden worden hier steeds beter op ontworpen. Zo is er altijd een bad dat bij jouw badkamer past. Bekijk onze collectie baden hier.

Cool Corner Bekijk Cool Corner

Cool Corner

Ben je op zoek naar een hoekbad voor in jouw badkamer? Bekijk dan eens onze Cool Corner: ideaal voor de kleine(re) badkamer.

Cool Wall Bekijk Cool Wall

Cool Wall

Ben je op zoek naar een (semi-)vrijstaand bad voor in de badkamer? Kies voor een Cool Wall acrylbad. Bekijk hier alle opties!

Cool Bekijk Cool

Cool

Met een vrijstaand acrylbad in de badkamer ben je gegarandeerd van wellness. Kies jij voor een mat wit of glanzend wit bad? Bekijk hier ons Cool bad.

Easy Bekijk Easy

Easy

Op zoek naar een luxe bad dat vervaardigd vervaardigd wordt uit mineraal marmer? Bekijk dan onze Easy. Dit brengt wellness naar jouw badkamer!

Chill Bekijk Chill

Chill

Een vrijstaand bad is een prachtige toevoeging aan jouw badkamer. Baden zijn inmiddels niet alleen meer bestemd voor de grotere badkamer. Voeg kleur toe met de kleuropties van ons Chill bad.

Wooden Bath Shelf Bekijk Wooden Bath Shelf

Wooden Bath Shelf

In bad heb jij tijd voor jezelf: je hoeft en moet even helemaal niets. Daarom is het extra handig alles bij hand hebt. Bekijk hier de eiken badplank: het perfecte item dat jouw badmoment compleet maakt.

Wooden Bath Shelf RAW Bekijk Wooden Bath Shelf RAW

Wooden Bath Shelf RAW

Maak jouw bad ervaring compleet met de Wooden Bath Shelf RAW. Lees alles over deze speciale toevoeging aan jouw badkamer.