menu
Bath collection

Wooden Bath Shelf

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm {{colorOptionOption}} {{colorOptionColor}} Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Old Grey
White
Light Grey
Pure
Dark grey
Brown Grey
Black

Kies de badplank die past bij jouw bad

Omdat we graag veel tijd in huis doorbrengen, proberen we het zo comfortabel mogelijk te maken. Onze badplank maakt je badritueel (vinden wij) nóg leuker! De badplank heeft een inleg voor je tablet of een spannend boek. Ook is er voldoende ruimte en stabiliteit voor het plaatsen van een kop thee of glas wijn. Ontspan en neem tijd voor jouw rustmoment.

Stel jouw badplank samen

De badplank is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen (78 en 88 cm), met een inleg van geborsteld rvs, mat wit, matzwart of antraciet. Ben je op zoek naar een andere kleur dan onze standaard old-grey (eiken), zoals de badplank in matzwart? Dat is mogelijk met maatwerk.

Badplank op kleur

Een eiken badplank op kleur, dat kan met maatwerk! Bekijk hier onze kleur Dark Grey.

Kies jouw kleur inleg

De inleg is leverbaar in geborsteld rvs, mat wit, matzwart of antraciet. Zet de tablethouder in het midden omhoog en binge-watch je favoriete serie.

Geur in de badkamer

Wist je dat beleving voor een groot deel bepaald wordt door geur? Mix je interieur met heerlijke zeepjes, je favoriete douchegel of geurstokjes!

Go green!

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Tijd voor jouw rustmoment met LoooX!

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct naar de volledige collectie

Maak jouw badkamer compleet

Wil je jouw badkamer compleet maken met LoooX? Neem dan gerust een kijkje bij onze volledige collectie. Hoe mix jij de baplank? 

Easy Bekijk Easy

Easy

Op zoek naar een luxe bad dat vervaardigd vervaardigd wordt uit mineraal marmer? Bekijk dan onze Easy. Dit brengt wellness naar jouw badkamer!

Spiegels Bekijk Spiegels

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer en het toilet. Bekijk hier onze spiegel collectie.

Waskommen Bekijk Waskommen

Waskommen

Maak jouw badkamer of toilet compleet met de opbouw waskommen van LoooX! Onze waskommen zijn uniek en met de hand gemaakt. Wist je dat wij een lijn hebben voor zowel het toilet als op een badmeubel?

Door mensen, voor mensen

Hier in Deventer krijgt jouw badplank alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek!

Koop LoooX

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: