menu

Op zoek naar een luxe ligbad? Die vind je bij LoooX

  • Persbericht
20-03-22

LoooX Bath Collection

Onze badkamercollectie wordt steeds completer waardoor je vrijwel de hele badkamer kunt inrichten met LoooX. Een logische volgende stap is hierbij om baden op te nemen in onze collectie. Met trots introduceren we daarom: onze Bath Collection. In deze collectie vind je de modellen Chill, Cool, Cool Wall en onze chique Easy. Het is tijd om te ontspannen in een LoooX bad.

Chill

De badkamer compleet maken? Kies dan voor een vrijstaand bad. Onze vrijstaande acrylbaden vind je terug in onze Chill serie. Deze serie bevat baden in vier moderne kleuren. Zo is er altijd een bad dat in jouw interieur past. Leverbaar in een buitenzijde met kleurafwerking glanzend of mat wit, mat lichtgrijs of mat zwart. Zo past het bad perfect bij de rest van het interieur.

Cool

De baden uit de Cool serie hebben een tijdloos ontwerp en passen in vrijwel elke badkamer. De strakke vorm kan zowel in een modern als klassiek interieur geplaatst worden. De Cool baden zijn wit van kleur. Verkrijgbaar in een glanzende en matte variant.

Cool Wall

Wil je graag een bad toevoegen aan een (bestaande) badkamer? Dat kan met een bad uit onze serie Cool Wall. Deze baden zijn semi-vrijstaand en kun je tegen een bestaande wand plaatsen. Zo kun jij heerlijk ontspannen. Ben je niet dol op glanzende baden? De Cool Wall is ook verkrijgbaar in een mat witte variant.

Easy

 

 Het Easy bad wordt vervaardigd van mineraal marmer met een gelcoat toplaag. Dit is een kwalitatief hoogwaardig materiaal met esthetische eigenschappen. Het heeft een matte uitstraling dat perfect gecombineerd kan worden met andere materialen in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan materialen als solid surface. Plaats het bad vrij in de ruimte en maak een statement in jouw badkamer.

Jouw badervaring compleet

Alle baden zijn prachtig te combineren met accessoires die je van ons gewend bent. Denk bijvoorbeeld aan onze badplanken, zoals de Wooden Bath Shelf en Bath Shelf Raw.

Een vraag over onze baden?

Bekijk dan alle info bij onze Bath Collection of neem contact op met de bij jou bekende LoooX accountmanager. Wil je meer badkamerinspiratie opdoen? Bekijk het dan op social media. Je vindt ons via @loooxbathrooms.