menu

Onderhoudsvriendelijk design; Solid Surface

  • Productnieuws
14-09-22

Helemaal door en door

Met gepaste trots introduceren we de nieuwste toevoeging aan onze collectie, namelijk het materiaal Solid Surface. Dit is één van de drie nieuwe materialen die we hebben toegevoegd aan onze badkamercollectie. In dit artikel praten we je bij over het materiaal, de oorsprong en voorzien we je van meer inspiratie om mooie materiaal combinaties te maken in de badkamer en het toilet. 

 

Eén ding is zeker: jouw badkamer bestaat met onze uitgebreide collectie uit hoogwaardige materialen. Ook dit materiaal voldoet aan onze hoge kwalieitseisen. Door het matte oppervlakte ziet het materiaal er stijlvol uit. Alles weten over Solid Surface en hoe je dit kunt combineren met eiken? Lees snel verder.

Solid Drawer Box Bekijk Solid Drawer Box

Solid Drawer Box

Ben je op zoek naar een gesloten badmeubel met Solid Surface wastafelblad? Bekijk dan hier eens onze Solid Drawer BoX. De mix van eiken met Solid Surface maakt het meubel uniek. Lees snel verder.

Solid Facet Bekijk Solid Facet

Solid Facet

Ben je op zoek naar een uniek badmeubel? Bekijk dan hier ons Solid Facet. Met een combinatie van eiken en Solid Surface ben je verzekerd van hoogwaardige materialen in de badkamer. Lees snel verder.

Solid Base Shelf Solo Bekijk Solid Base Shelf Solo

Solid Base Shelf Solo

Creëer een ruimtelijk gevoel in de badkamer met een wastafelblad. Met de Solid Base Shelf Solo kies je voor hoogwaardig Solid Surface met geïntegreerde waskom. Bekijk de mogelijkheden hier.

Solid Surface: wat is dat?

Solid Surface is een door en door hetzelfde, homogene massa. Het is goed bestand tegen vocht- en temperatuurverschillen in de badkamer. Ook is het in vrijwel iedere vorm en maat te maken. Na jarenlang gebruik is het materiaal te recyclen naar een nieuw product of kan het gebruikt worden om bestaande items te repareren. Solid Surface is buitengewoon hard, vlek- en krasbestendig en uiterst geschikt voor plaatsing in de badkamer. Uiteraard wordt deze materiaalsoort uitgebreid gecontroleerd bij ons in Deventer. Hiermee ben jij verzekerd van de kwaliteit die je van LoooX gewend bent. Benieuwd naar de onderhoudsvoorschriften? Die lees je hier.

Wooden Base Shelf Solo Bekijk Wooden Base Shelf Solo

Wooden Base Shelf Solo

Wastafelbladen voorzien jouw badkamer van een moderne sfeer. Deze kun je ook perfect in een nis plaatsen en is een mooie oplossing voor een schuine wand. Met hoeveel waskommen combineer jij deze Base Shelf?

Easy Bekijk Easy

Easy

Op zoek naar een luxe bad dat vervaardigd vervaardigd wordt uit mineraal marmer? Bekijk dan onze Easy. Dit brengt wellness naar jouw badkamer!

Materialen combineren

Ook Solid Surface kun je prachtig combineren met andere items voor in de badkamer. Door hoogwaardige materialen te combineren kun je jouw eigen stijl creeren. Wil je meer inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op de pagina van LoooX Style. Hier helpen we je een eindje op weg om jouw eigen woonstijl te ontdekken.

Vind jouw LoooX verkooppunt

Wist je dat LoooX door heel de Benelux verkrijgbaar is? Kom snel langs in één van onze winkels, waar onze adviseurs voor je klaarstaan met inspiratie en advies. Ontdek in onze handige Store Locator waar je onze badkamercollectie kunt vinden en bekijken.

LoooX Experience Center

We begrijpen dat je graag alle mogelijkheden wilt zien en ervaren. Ons LoooX Experience Center is hier speciaal op ingericht. Hier doe jij alle inspiratie op voor jouw project. Ben je op zoek naar maatwerk? Ook dan kunnen we je adviseren. Een afspraak kun je gemakkelijk online inplannen.

LoooX kopen of bekijken? Vind jouw verkooppunt of Dealer