menu

Uitbreiding Mirror Collection

  • Productnieuws
09-06-22

We hebben verschillende (nieuwe) spiegels toegevoegd aan het assortiment! Deze spiegels kun je perfect toepassen in de moderne badkamer. Je vindt altijd een variant die bij jou past, door de uitgebreide mogelijkheden aan afmetingen, verlichting en verwarming. Lees snel verder!

Black Line Oval

Zachte vormen hebben niet alleen in de woonkamer hun opmars gemaakt, ook in de badkamer zie je deze trend regelmatig terugkomen. Zo kun je naast rechte designs, steeds vaker kiezen voor ovale vormen. Kies in de badkamer bijvoorbeeld voor onze Black Line Oval spiegel. Deze spiegel is voorzien van indirecte CCT-verlichting en kan bediend worden door middel van een afstandsbediening. Verkrijgbaar in drie verschillende matenvoeringen, namelijk 40 bij 80 cm, 45 bij 90 cm en 50 bij 100 cm.

Rectangle

Ben jij dol op zachte vormen in jouw interieur? Dan is de Rectangle spiegel iets voor jou. Deze spiegel is door de afgeronde hoeken een moderne en zachte aanvulling op jouw badkamerinterieur. De spiegel is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes (80 of 100 cm) en is 50 cm breed.

White Line Round

Ronde spiegels zien we steeds vaker terug in de badkamer. Zo introduceerden we al eerder onze Black Line Round en Gold Line Round. Met deze White Line Round kies je voor een ronde spiegel met wit frame. De White Line Round is leverbaar met een doorsnede van 50, 60, 70, 80 en 100 cm.

Black Line Round met verlichting

Onze bekende Black Line Round is nu ook verkrijgbaar mét verlichting. Deze moderne ronde spiegel met zwart frame is verkrijgbaar met een doorsnede van 50, 60, 70, 80, 100 en 120 cm. Perfect te combineren met andere zwarte accessoires in de badkamer.

Heb jij één van bovenstaande spiegels op het oog, maar zoek je een andere afmeting of mogelijkheid tot verwarming of verlichting? Informeer dan naar de maatwerkmogelijkheden. Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze hele collectie spiegels.

Jouw woonervaring compleet

Bovengenoemde introducties zijn prachtig te combineren met de rest van onze badkamercollectie. Zo kun je jouw woonervaring helemaal compleet maken. Met welk meubel zou jij bovenstaande producten combineren? Doe hier inspiratie op.

Een LoooX item aanschaffen?

Vind een LoooX verkooppunt of Tailor-Made Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

LoooX kopen of bekijken? Vind jouw verkooppunt of Dealer hier