menu
Closed collection

CL 5

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Rolhouder met opberger voor het toilet

De Closed Serie is een reeks aan slimme toiletoplossingen, waaronder de ingebouwde toiletrolhouder. Typerend aan de CL5 in rvs is de twee-in-een functie. Zo heb je ruimte voor het opbergen van vijf toiletrollen, en één rolhouder voor gebruik. De toiletrolhouder is eenvoudig naast het toilet te monteren. 

Mix met eiken

Maak jouw toiletruimte compleet met een LoooX toiletmeubel met bijpassende waskom. Je kunt mixen met kleuren en patronen! Welke variant kies jij?

Handig element

Combineer het toiletmeubel met een Rail of Roll, ideaal voor een losse toiletrol, of handdoek. Leverbaar in diverse kleuren.

Spiegel

Maak de ruimte compleet met een spiegel van LoooX. Helemaal leuk zijn de bijpassende accessoires, zoals een eiken shelf. Dit geeft zoveel warmte.

Maak jouw toilet compleet met LoooX 

Jouw toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Tip van LoooX

De toiletrolhouder is ook verkrijgbaar in combinatie met de geïntegreerde toiletborstel. Met deze combinatie is zowel de wc-rol als de toiletborstel netjes weggewerkt. Deze stoere match is verkrijgbaar in geborsteld rvs en in een betegelbare versie.

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Ceramic Small Bekijk Ceramic Small

Ceramic Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Small is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Voor welke mini kies jij?

Accessoires Bekijk Accessoires

Accessoires

Bij LoooX gaan accessoires verder dan alleen een mooi jasje. Ook zijn ze slim ontworpen voor ieder interieur. Bekijk hier ons aanbod.

Gemaakt met liefde in Deventer 

In het Nederlandse Deventer krijgt jouw LoooX item alle aandacht die het verdient. Met ongeveer vijftig werknemers werken we hard aan de ontwikkeling van onze producten, van eerste schets tot het uiteindelijke eindproducten en stuk voor stuk uniek!

Vind een winkel bij jou in de buurt

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: