menu
Closed collection

CL 1

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Brushed ss
White
Matt Black

Toiletrollen uit het zicht

Deze innovatieve toiletrolhouder is onderdeel van de Closed serie. Deze bestaat uit slimme toiletoplossingen voor in de toilet- of badruimte. Typerend aan de collectie is dat elke toiletoplossing netjes in de muur is weggewerkt. De collectie bestaat onder andere uit een elegante reeks aan (reserve) toiletrolhouders en opbergsystemen voor de toiletrollen.

Kleur in het toilet

Met de inbouw reserverolhouders kun je tot wel zes toiletrollen in de muur opbergen. Zo creëer je een opgeruimde look en een strak geheel in de badkamer.  Stem de accessoires rondom jouw toilet met elkaar af voor een rustig geheel. Kies jij voor wit, rvs of zwart?
 

Toiletmeubel

Maak jouw toiletruimte compleet met een LoooX toiletmeubel met bijpassende waskom. Je kunt mixen met kleuren en patronen! Welke variant kies jij?

Rol bij de hand

Het is natuurlijk ook handig om, naast de opgeborgen toiletrollen, een rol bij de hand te hebben. Stem deze accessoire (CL4) af in dezelfde kleur.

Gek op zeepjes!

Maak één geheel in je badkamer met de juiste accessoires. Voeg in jouw toilet bijvoorbeeld heerlijke zeepjes, je favoriete douchegel of geurstokjes toe!

Maak jouw toilet compleet met LoooX 

Jouw toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Direct naar de volledige collectie

Op zoek naar een geheel?

Onze Closed serie is goed te combineren met de overige producten uit de LoooX collectie. Maak jouw toilet compleet met LoooX.

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Ceramic Small Bekijk Ceramic Small

Ceramic Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Small is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Voor welke mini kies jij?

Accessoires Bekijk Accessoires

Accessoires

Bij LoooX gaan accessoires verder dan alleen een mooi jasje. Ook zijn ze slim ontworpen voor ieder interieur. Bekijk hier ons aanbod.

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: