menu
Closed collection

CL 3

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Toiletrol in de muur

Deze innovatieve toiletrolhouder is onderdeel van de LoooX Closed serie. Deze bestaat uit slimme toiletoplossingen voor in de toilet- of badruimte. Typerend aan de collectie is dat elke toiletoplossing netjes in de muur is weggewerkt. Met de CL3 inbouw rolhouder in tijdloos rvs is jouw toiletrol netjes in de muur weggewerkt en toch binnen handbereik.

Mix met eiken

Maak jouw toiletruimte compleet met een LoooX toiletmeubel met bijpassende waskom. Je kunt mixen met kleuren en patronen! Welke variant kies jij?

Rollen maar

Het is natuurlijk ook handig om, naast de opgeborgen toiletrollen, een rol bij de hand te hebben. Deze rolhouders zijn leverbaar in diverse kleuren.

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in jouw toilet maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Maak jouw toilet compleet met LoooX 

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Ontdek meer uit onze toilet-serie

LoooX in de mix

Onze Closed serie is goed te combineren met de overige producten uit de LoooX collectie. Maak jouw toilet compleet met LoooX! 

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Ceramic Small Bekijk Ceramic Small

Ceramic Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Small is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Voor welke mini kies jij?

Accessoires Bekijk Accessoires

Accessoires

Bij LoooX gaan accessoires verder dan alleen een mooi jasje. Ook zijn ze slim ontworpen voor ieder interieur. Bekijk hier ons aanbod.

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: