menu
Closed collection

CL 6

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product

Toiletborstel uit het zicht

De toiletborstelhouder is vaak geen gewild item in de badkamer of het toilet. Toch is het wel een essentieel onderdeel van deze ruimtes. Bij LoooX hebben we een variant ontwikkeld die zowel praktisch, hygiënisch en stijlvol is. Deze bevat namelijk een opbergsysteem voor de toiletborstel. 

Toiletinspiratie

Wil jij het hele toilet voorzien van slimme accessoires en stijlvolle aankleding? Bekijk dan onze volledige toilet collectie.

Rollen maar

Het is natuurlijk ook handig om, naast de opgeborgen toiletrollen, een rol bij de hand te hebben. Deze rolhouders zijn leverbaar in diverse kleuren.

Mix met eiken

Maak jouw toiletruimte compleet met een LoooX toiletmeubel met bijpassende waskom. Je kunt mixen met kleuren en patronen! Welke variant kies jij?

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in jouw toilet maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten. Zo waan jij je in de natuur.

Maak jouw toilet compleet met LoooX 

Jouw toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Ontdek meer uit onze toilet-serie

Inclusief opbergvak

LoooX Styling: boven de toiletborstel is een opbergvak beschikbaar. Deze extra opbergruimte is ideaal om bijvoorbeeld een wc-rol in op te bergen. Ook is het mogelijk om boven de geïntegreerde toiletborstel een wc-rolhouder te plaatsen.  

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Ceramic Small Bekijk Ceramic Small

Ceramic Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Small is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Voor welke mini kies jij?

Accessoires Bekijk Accessoires

Accessoires

Bij LoooX gaan accessoires verder dan alleen een mooi jasje. Ook zijn ze slim ontworpen voor ieder interieur. Bekijk hier ons aanbod.

Ondersteuning & Downloads

Service & Garantie

Indien je vraag hebt over jouw LoooX aankoop, kun je dit melden bij de retailer waar je LoooX hebt gekocht. Zij hebben nauw contact met onze serviceafdeling. We streven ernaar om jouw klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: