menu
Closed collection

CL 9

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
White
Anthracite
Matt Black
Brushed ss

Chique & schoon

Door slimme systemen in te bouwen naast het toiletreservoir voelt de ruimte al snel chique aan. Zo kun je met deze CL9 de toiletborstel netjes wegwerken in de muur. Daarnaast heb je ook geen losse wc-rolhouder meer nodig. Praktisch en stijlvol.

Met rolhouder

De inbouw toiletborstelhouder is inclusief handige rol-houder. De toiletborstel is verwerkt achter de deur en de rolhouder is binnen handbereik. De tegel verwerk je in de deur, waardoor je één mooi geheel krijgt met je tegels. De binnenzijde is leverbaar in vier verschillende kleuren, namelijk: wit, zwart, antraciet en rvs. 

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer of het toilet maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten zoals aloë vera, aspargus of kunstplanten. Zo waan jij je in de natuur.

Calming down

Combineer items met dezelfde kleur of hetzelfde materiaal om een geheel te creëren in het toilet. Zo straalt jouw interieur rust uit.

Spacious

Is jouw badkamer of toilet niet al te groot? Hang dan een (grote) spiegel aan één van de wanden. Door deze spiegel lijkt de ruimte optisch groter. Zo creëer je jouw eigen balzaal.

Styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

De hele Closed serie bekijken

Maak jouw toilet compleet

De CL9 wordt gemaakt van hoogwaardig rvs. Het binnenwerk kan voorzien worden van de de kleur antraciet, wit, mat zwart of geborsteld rvs. Ook kan de deur betegeld worden. Zo is jouw toilet helemaal af.

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Ceramic Small Bekijk Ceramic Small

Ceramic Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Small is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Voor welke mini kies jij?

Accessoires Bekijk Accessoires

Accessoires

Bij LoooX gaan accessoires verder dan alleen een mooi jasje. Ook zijn ze slim ontworpen voor ieder interieur. Bekijk hier ons aanbod.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center in Nederland te bezoeken. 

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Veel gestelde vragen

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: