menu

Unieke materiaal combinaties in de badkamer | Nu verkrijgbaar

  • Productnieuws
14-09-22

Introductie Dekton, Silestone & Solid Surface

Bij LoooX zijn we van mening: de badkamer is een verlengstuk van de woonkamer. Dit kun je creëren door hoogwaardige materiaalcombinaties te maken in de badkamer. Zo kun je ons eikenhout nu combineren met nieuwe materialen. Met trots presenteren we de uitbreiding van onze badkamercollectie met de nieuwe materialen Dekton, Silestone en Solid Surface.

Dekton: tijdloos en stijlvol

Mocht je nu niet willen werken met een vaste wastafel, dan is een wastafelblad ook altijd een geschikte optie. Zo hebben we nieuwe wastafelbladen van Dekton toegevoegd aan onze collectie. Dekton is een materiaal dat wordt vervaardigd uit meer natuurlijke materialen zoals kwarts, porselein en glas. Deze materialen worden geperst tot een solide materiaal waardoor het bestand is tegen water, vuur, vlekken of beschadigingen.

Er is keuze uit een wastafelblad van Dekton met een losse onderkast óf een blad gecombineerd met een maatwerk onderkast. Zo kun je naast eiken, straks ook kiezen voor natuursteen geïnspireerde wastafelbladen. Deze kunnen zowel losstaand toegepast worden als geïntegreerd in de bestaande LoooX badmeubels. Ook toepasbaar in het toilet. Dekton is leverbaar in drie verschillende kleuren, te weten: Bergen, Kelya en Laurent. Bekijk onze Dekton Drawer BoX, Dekton Base Shelf Solo, Dekton Mini Base Shelf.

#loooxtip

De Dekton wastafelbladen combineren met eiken? Kies dan voor de Wooden Base Shelf Deco. Dit artikel wijkt af van de standaard Wooden Base Shelf.

Silestone: marmerlook in de badkamer

Je kent LoooX van de combinaties met massief eiken en hoogwaardig rvs. Nieuw zijn de natuursteen geïnspireerde combinaties. Zo kun je met LoooX opstellingen creëren waarbij meubels, accessoires en spiegels op elkaar zijn afgestemd. Zo ook met de nieuwe wasbakken van Silestone: de Silestone Wash Basin Free. Dit materiaal bestaat voor ruim negentig procent aan natuurlijke mineralen zoals kwarts. Het materiaal is het laag poreus en goed bestand tegen invloeden van buitenaf.

Door de wasbakken met doorlopende structuur te combineren met hoogwaardig eiken, ontstaan er indrukwekkende combinaties. Naast een wasbak in lichte kleur (Calacatta Polished / Suede), is deze ook leverbaar in een donkere, matte kleur (Corktown Suede). Ook accessoires kun je in dezelfde stijl laten terugkomen in de badkamer. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Silebox, Silestone Colour BoX of Silestone Wooden BoX.

#loooxtip

De Silestone Wash Basin Free kun je combineren met de Wooden Facet Deco. Dit artikel wijkt af van de standaard Wooden Facet.

Solid Surface: onderhoudsarm design

Ook Solid Surface is een nieuwe toevoeging aan onze badkamercollectie. Solid Surface is naast esthetisch, ook onderhoudsarm en hygiënisch. Deze bladen combineren we met eiken, zoals een facetmeubel (Solid Facet) of de Solid Drawer BoX. Hiermee worden twee materiaalsoorten gecombineerd tot één opvallende opstelling. Ook is een los Solid Surface wastafelblad verkrijgbaar: onze Solid Base Shelf Solo.

Solid Surface is ook goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Door deze eigenschap is het materiaal perfect toe te passen in de badkamer. Dit materiaal is berekend op elke gezinssamenstelling, met of zonder (kleine) kinderen.

#loooxtip

De Solid Base Shelf Solo kun je combineren met de Wooden Base Shelf Deco. Dit artikel wijkt af van de standaard Wooden Facet.

Bescherming?

Bescherming?

Het hout is beschermd tegen veel invloeden in de badkamer. Zo is het goed bestand tegen bijvoorbeeld vocht en warmte. Ook Dekton, Silestone en Solid Surface zijn uitstekend bestand tegen invloeden van buitenaf. Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Ook snappen we dat de toepassing van deze nieuwe materialen andere arbeid vergt dan eikenhout. Wil je de Rail of Roll accessoires toepassen? Gebruik dan de LoooX Mounting Kit. Meer vragen over de toepassing van deze nieuwe materialen? Bekijk dan ons Helpcenter.