menu
Closed collection

CL 10

Je bekijkt een Maatwerk product, lees meer.

(l) x (b) x (h) cm Art. Nr.:
Adviesprijs:
informatie
Prijs is exclusief btw. Informeer voor een actuele prijs bij de sanitair specialist.
Maatwerk product
  • Selecteer je kleur Kleur
  • Opties
  • Informatie
  • Tekening
Matt Black
Anthracite
White
Brushed ss

Hygiënisch & stijlvol

De toiletborstelhouder is vaak geen gewild item in de badkamer of het toilet. Toch is het wel een essentieel onderdeel van deze ruimtes. Bij LoooX hebben we een variant ontwikkeld die zowel praktisch, hygiënisch en stijlvol is. Deze bevat namelijk een opbergsysteem voor de toiletborstel. 

Variëren

Boven de toiletborstel is een opbergvak met aparte deur beschikbaar. Naast een opbergvak is het ook mogelijk om boven de geïntegreerde toiletborstel een wc-rolhouder te plaatsen: de CL9.

Go green

Heb je alle meubels en accessoires toegepast in de badkamer maar mis je toch iets? Kies dan voor (kunst)planten zoals aloë vera, aspargus of kunstplanten. Zo waan jij je in de natuur.

Be bold

Wil je qua interieur iets extra's in het toilet? Pas dan een tegel toe op de achterwand van het toilet. Zo maak je het toilet uniek.

Maak het toilet compleet

Het is natuurlijk ook handig om, naast de opgeborgen prullenbak, een toiletrol bij de hand te hebben. Deze rolhouders zijn leverbaar in diverse kleuren.

Styling tips

Jouw badkamer of toilet helemaal afmaken? We helpen je op weg met onze styling tips.

Bekijk de gehele Closed serie

Kies jouw favoriet

Kies je voor geborsteld rvs of voor een betegelbare versie, waarbij de toiletborstel betegeld in de muur is weggewerkt? Er is altijd een variant die bij jouw stijl past.

Wooden Mini Base Shelf Bekijk Wooden Mini Base Shelf

Wooden Mini Base Shelf

LoooX ontwikkelt naast een groot assortiment badkamermeubels ook massief eiken producten voor in de toiletruimte. De Mini Base Shelf is uiterst geschikt voor de kleine toiletruimte.

Ceramic Small Bekijk Ceramic Small

Ceramic Small

Een kleine waskom maakt jouw toiletruimte helemaal af. Kies jouw favoriete kleine waskom: onze Ceramic Small is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Voor welke mini kies jij?

Accessoires Bekijk Accessoires

Accessoires

Bij LoooX gaan accessoires verder dan alleen een mooi jasje. Ook zijn ze slim ontworpen voor ieder interieur. Bekijk hier ons aanbod.

Bekijken of kopen?

Vind een LoooX Dealer bij jou in de buurt. Deze kun je vinden via onze Dealer Locator. Bekijk je liever alle producten in één bezoek? Maak dan een afspraak om ons Experience Center in Nederland te bezoeken. 

LoooX kopen

Ondersteuning & Downloads

Veel gestelde vragen

Technische Specificaties

  • Art. Nr.:
  • Kleur:
  • Afmetingen: (l) x (b) x (h) cm
  • Type:
  • Materiaal: